• Få overblik over mulighederne

  • Få overblik over mulighederne

  • Få overblik over mulighederne

  • Få overblik over mulighederne

Vinduer og døre der passer til dit hjem

Muligheder i døre og vinduer

Vi samarbejder med de bedste dør- og vinduesproducenter, og vi stiller strenge krav til kvalitet. Vi er ikke bundet af en bestemt producent, men er frie til at vælge de produkter, som vil passe netop til dig og din bolig.

Individuelle mål uden merpris

I vores store udvalg af vinduer og døre har vi ikke noget der hedder standard mål. Alle døre og vinduer leveres på mål, det er der mange som tror er fordyrende, men det er ikke tilfældet. For os er det vigtigere at elementerne passer til boligen, fremfor at skulle tilpasse boligen efter et standard mål.

Uafhængig rådgivning

Som selvstændig håndværker, kan vi levere det produkt, I ønsker. Vi har lavet aftale med udvalgte producenter, hvorfra vi kan tilbyde endnu bedre løsninger. Uanset hvilket produkt I vælger, er I sikre på, at kvalitet og pris passer sammen, og at monteringen og afleveringen er håndværksmæssigt korrekt udført.

Om energimærkning

Energistyrelsen og VinduesIndustrien har indført en ny energimærkningsordning for vinduer. Ordningen gør det nemt at finde det mest energirigtige vindue.

Energimærkerne viser på en skala fra A til F, hvor energirigtigt vinduet er. Du kender skalaen fra andre produkter som køleskabe, opvaskemaskiner, biler, lyspærer m.m.

Når du skifter vinduer, er der nu lovkrav om, at du skal vælge vinduer svarende til A-, B- eller C-mærkede energivinduer. Eneste undtagelse er, hvis dit hus ikke er omfattet af Bygningsreglementet, fx hvis det er fredet

Der er mange gode grunde til at skifte vinduerne i dit hus:

Det gavner klimaet, fordi du udleder mindre CO2

Mindre brug af varme giver mindre udledning af CO2 fra fossile brændsler, som kul, olie og gas.

Du sparer på varmeregningen

Når du energiforbedrer dit hus, sparer du energi fra dag 1.

Du får bedre indeklima og komfort

Når du energiforbedrer dit hus, opnår du mindre træk og kulde.

Du får mulighed for at forbedre boligens energimærke

Når du energiforbedrer dit hus, sparer du energi og får evt. et bedre energimærke. Hvis din bolig har et energimærke, kan du hente det i Det digitale energimærke og se, hvor meget du i bedste fald kan forbedre dit energimærke.

Du forøger dit hus’ værdi

Når du energiforbedrer dit hus, får du en mindre varmeregning, bedre indeklima og evt. et bedre energimærke. Det gør alt sammen din bolig mere interessant på boligmarkedet og dermed mere værd.