• Vinduer og døre der passer til dit hjem

  • Porte der passer til garagen.

Vi forhandler


Vi må erkende, at vi sandsynligvis ikke fører de billigste produkter på markedet, men vi kan garantere, at vi er yderst konkurrencedygtige på den lange bane, du får et produkt med lang leve- og funktionstid, godt håndværk og fagligt korrekt monteret. Når du investerer i vinduer, døre eller en ny garageport, bør det være et produkt der øger husets værdi, noget du i daglig brug kan have glæde af i mange år.  

VELFAC vinduessystemer

VELFAC - VINDUER FOR LIVET

Vinduerne i din bolig er kilde til lys og energi og bidrager til et godt indeklima. De skal også passe til din bolig, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du vælger.

Vinduer for livet

Når du vælger VELFAC får du et holdbart dansk design, som du kan glæde dig over i mange år. VELFAC har vinduestyper, der passer til alle stilarter og boligtyper og som er optimeret, så de lever op til gældende og fremtidige energikrav.

Læs mere


Outrup Vinduer & D?re A/S

Energirigtige vinduer i træ og træ/alu fra Outrup vinduer og døre

Outrup Palævinduer og -døre er helt unikke med sprosser i samme bredde som de gamle vinduer med 1-lags glas. Det gør Palævinduerne specielt egnede til udskiftning i byggeri, hvor det oprindelige udseende ønskes bevaret. Outrup Palævinduer og -døre kan således leveres i typer tilsvarende husets eksisterende vinduer og døre.

Læs mere

Se Outrup film (Youtube)


Idealcombi udvikler, producere og sælger et bredt sortiment af vinduer og døre af høj kvalitet,   i træ og kombineret træ- aluminium.

En kombination af solidt dansk håndværk og den nyeste teknologi. 
Idealcombi´s produktion foregår på fabrikken i Hurup Thy.

Læs mere


KPK er i dag en moderne produktionsvirksomhed, der leverer gode solide kvalitetsprodukter til danske håndværkere og deres private kunder i hele Danmark. Vinduer og døre i en ordentlig kvalitet, der er til at betale. Håndteret og leveret, så det er både nemt og bekvemt.

Hos KPK Døre & Vinduer tilbyder de et bredt sortiment i vinduer, terrassedøre, hæve/skydedøre samt facadedøre til kunder, der gerne vil have en ordentlig kvalitet til priser, der er til at betale.

Du kan vælge imellem de klassiske træ-produkter og de mere moderne træ-/alu-produkter.

KPK Døre & Vinduer, der nu indgår i den svenske koncern Inwido, har i dag 175 medarbejdere fordelt på to fabrikker på Mors. Det er her al udvikling og produktion finder sted.

 

Læs mere


HåndværkerVinduet

HåndværkerVinduet I/S - Mahogni vinduer og døre i god kvalitet og flot håndværksmæssig udførelse.

Læs mere


Alu Design - Forsatsvinduer

Alu Design - stilfulde energirigtige forsatsløsninger når vinduet skal bevares.

Læs mere


 

Porten til fremtiden

Alutech er vores foretrukne leverandør af porte. Alutech er grundlagt i 1996 og deres produkter forhandles idag i det meste af verden, mere end 65 lande. Fabrikken i Minsk, er en af europas største og mest moderne, med en højteknologisk produktion. Alutech producerer ledhejseporte i en super kvalitet. 

Vi har valgt Marantec automatik, på grund af deres store fleksibilitet og driftssikkerhed. Marantec er en af tysklands ledende fabrikker inden for automatik til låger og porte. De har produceret i mere end 55 år. Marantec forhandles i mere end 50 lande.