God energi - God rådgivning - Godt håndværk

Velfac

VELFAC vinduessystemer

TRÆ ALU VINDUER LETTER VEDLIGEHOLDELSEN

 

vælg VELFAC træ alu vinduer og kom nemt omkring vedligeholdelsen. Det tager tid, kræfter og penge at vedligeholde traditionelle trævinduer. Det kan du minimere markant, når du vælger træ alu vinduer, hvor der er træ på indersiden og aluminium på ydersiden.

VELFAC tilbyder dig et bredt program inden for vinduer og døre til nybyg og renovering, så du får den højeste kvalitet i et holdbart dansk design, som passer til dig og din bolig. Vi sørger for, at du får målt op og leveret et professionelt stykke arbejde. Du skal blot kan læne dig tilbage og vide, at du har truffet et sikkert valg.

MODERNE VINDUER

VELFAC 200 er en moderne vinduesserie, som er kendetegnet ved sit helt unikke minimalistiske udtryk med smalle rammer. Et design der passer godt til moderne dansk byggeri fra bungalow til parcelhus.

Det moderne vindue er mere end bare smuk formgivning. Design skal også være funktionelt, holdbart og bæredygtigt. Velfac 200 vinduer lever op til alle disse kriterier. Vidste du for eksempel, der gives 10 års garanti på VELFAC 200 og at vinduerne opnår energimærke A, hvis du vælger VELFAC 200 ENERGY med standard 3-lags rude.

SPROSSEVINDUER

De rette vinduer med sprosser kan give din bolig et særligt udtryk. Har du en ældre bolig, hvor de gamle sprossevinduer skal skiftes ud, kan du med fordel vælge VELFAC Classic På den måde får du vinduer i moderne design, men som bibeholder det håndværksmæssige udtryk.

Du får sprossede vinduer med et klassisk udseende som stadig har alle de gode egenskaber, der kræves for nye vinduer. Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed og vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

Bestil et besøg og få gratis opmåling og rådgivning om dine nye vinduer eller kontakt mig og hør mere om, hvordan du får den bedste løsning til din bolig.

KLASSISKE VINDUER

 
 
VELFAC Ribo er klassiske og traditionelle vinduer, der understøtter ældre bygningers oprindelige stil, men er også særdeles egnet til nye huse i gammel stil.

VELFAC Classic er særdeles velegnet til klassiske hus som eksempelvis patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer.

Serien forener moderne krav til isoleringsevne med oprindelige kvaliteter i vinduer, som de så ud for 200 år siden. Serien er derfor rig på detaljer som kitfals, kvartstafprofilering og beslagserie i autentisk stil.

VELFAC Ribo er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne. Designet passer godt til nybyggeri og til vinduesudskiftninger i parcelhuse fra 1960-1980'erne.

 
 
Læs mere på velfac.dk